Shipping within EU

Om Oss

Cancolour är ett varumärke inom företaget Spraycan Sweden AB från Västerås.

Vi som driver Cancolour.se har tillsammans mer än 30 års erfarenhet av färgförsäljning och nyansering av färgprodukter. Vi gillar färg och driver sedan några år tillbaka även E-handeln Spraycan.se där du kan köpa massor av kulörer och andra produkter i sprayfärg.

Under åren som vi jobbat med färg har vi fått många frågor om IKEA-kulörer. Vi har därför startat Cancolour.se så vi kan hjälpa dig som kund att hitta rätt nyans för dina IKEA projekt. Kanske har du köpt ett nytt kök från IKEA och önskar att måla in listerna och väggen i samma kulör som köksluckorna. Eller kanske ska den gamla pallen bli en snygg detalj när den matchar nya IKEA byrån i hallen.

Det känns kul att vi är inne i en trend där våra vita hem från ”ljust och fräscht” eran ska få lite mer färg. Men att vi nödvändigtvis inte behöver köpa helt nya möbler för att uppnå ett färgstarkt hem. Vi på Cancolour.se har flera IKEA kulörer och många andra nyanser att välja på för att förena gammalt och nytt.

Nu slipper du montera ner en kökslucka och åka till färghandeln för att fixa färg i samma kulör som dina IKEA möbler. Vi har gjort det jobbet! Så nu kan enkelt hämta din färg på närmsta utlämningsställe.

Saknar du en IKEA kulör får du gärna tipsa oss! Så kanske den dyker upp på Cancolour.se

info@cancolour.se